27/1/13

Color Compination

Handpainted pendants


Σε λίγες ημέρες πλησιάζει η πολυσυζητημένη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Μια λιγότερο γνωστή σύνδεση της 14ης Φλεβάρη, είναι η παγκόσμια ημέρα  γάμου. Για τις λίγο μεγαλύτερες, αυτή η ημέρα έχει μια βαθύτερη σημασία καθώς συμβολίζει την οικογένεια και τη χαρά του καθημερινού έγγαμου βίου. Βέβαια στη σημερινή εποχή, δε χρειάζεται η τυπική δέσμευση του γάμου για να είναι δυο άνθρωποι μαζί. Άλλωστε είναι πιο σημαντική η αγάπη, ο σεβασμός και η κατανόηση!
Handpainted flower rings

Και όπως όλα τα παραμύθια, όλα ξεκινούν με ένα μονόπετρο δαχτυλίδι...

Το 1477, ο Αρχιδούκας Μαξιμιλιανός της Αυστρίας έδωσε ένα διαμαντένιο δακτυλίδι στην Μαρία της Βουργουνδίας και από τότε καθιερώθηκε ως το δακτυλίδι των αρραβώνων. Η τοποθέτηση του στο τρίτο δάκτυλο του αριστερού χεριού, θυμίζει την αντίληψη των αρχαίων Αιγυπτίων, σύμφωνα με την οποία η φλέβα της αγάπης ένωνε την καρδιά με την άκρη του τρίτου δακτύλου.
Set of earrings and ring

Όμως, ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι δεν αποτελεί αναγκαία συνθήκη για την ευτυχία μας!

Στην πραγματικότητα, πηγή χαράς είναι τα μικρά πράγματα, όπως είναι η απόκτηση ενός νέου «διαφορετικού» κοσμήματος στη συλλογή μας!
Earrings

Πειραματισμός, τολμηρά χρώματα και σχέδια δημιουργούν αξεσουάρ για να μας συνοδεύουν σε όλες τις στιγμές της καθημερινότητας και να μας κάνουν να χαμογελάμε.
Big circle handpainted pendants

Μέσα στην ημέρα αγχωνόμαστε, χαιρόμαστε, στεναχωριόμαστε- συναισθήματα και διακυμάνσεις που αναμφισβήτητα συνθέτουν τη ψυχοσυνθεσή μας...
Large Round Wooden Buttons
Συνδυασμός του  χρώματος Light Violet- Ceramic/ με  Sky Blue- Vitrail / Medium Lightening και Medium Glitter/ με Essence Minerale της Fragonard, λίγες σταγόνες από  Perlmutt  Weiss της Javana, ακούγονται αντίθετα, αλλά μην παρασύρεστε από τους κανόνες.. αν ηταν όλα σύμφωνα με τους κανόνες τότε όλοι θα επιλέγαμε το γέλιο...αλλά αναλογιστείτε πόσο πιο όμορφη και ιδιαίτερη γίνεται η ημέρα ή ένα κόσμημα όταν ελευθερώνεσαι...
Materials compination
Δωρισμένα είτε από το «άλλο μας μισό», από μια φίλη ή αγορασμένα από εμάς για εμάς, δίνουν μια νότα φρεσκάδας και ανενέωσης στη δύσκολη και απαιτητική περίοδο που διανύουμε.
Couple rings
                                             Να περνάτε καλά!!
                                                                                                    Mania

Το κουμπάκι με τα σχόλια δεν λειτουργεί προσωρινά.